Bordslampskärm svidad med tygtrasor

Denna skulle också kunna fungera som taklampa i en lekstuga, eller ännu roligare vore väl skärm till golvlampa i lekstugsformat. Nu blir dess användningsområde: vanlig bordslampa – men, modell mellanstor.

Lite makramé, lite virkat och lite tygtrasor. Här finns galgar av samma stuk från ett tidigare inlägg. Ja, på tal om inlägg, jag är snart uppe i 200 stycken! Det är ju inte klokt!!

Lampskärmen är gammal som gatan, avskavd och inhandlades igår på second hand. Grönt garn, ringen upptill och tyget är förresten också de från samma ställe, men av andra inköpsdatum. Därmed får det väl anses handla om återbruk och i det ämnet pågår ju en utmaning hos Klockarbarn. Varje måndag länkas det till utmaningen för fulla muggar – i återbruksanda! Kolla vettja!

Vad gäller knapparna, så fyndades de i ett rör om ca 20 st för 19 kr! “Min” lilla sybehörsaffär här i stan (Södertälje)  hade en drive då de sålde ut ett flertal knappar på detta vis för något tag sedan. Jag bärgade väl ett 7 – 8 rör av olika knappar!

Advertisements
This entry was posted in Tyg. Bookmark the permalink.

5 Responses to Bordslampskärm svidad med tygtrasor

 1. Sanna says:

  Åhh den blev toppenfin! ❤ Önskar att jag hade kunnat vara med och bärgat lite knapprör..bara älskar knappar! =)

  SV: Mmm tror min lilla pysselväska kan bli rätt fin när den blir klar.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

 2. Klockarbarn says:

  Oh so nice. Som svar till dig om vedstapling kanjag säga att det tar mig ensam 2 dagar med lite avbrott för matlagning och annat. Min man klarar det på en dag. Jag tar det lugnare när jag staplar för jag vill inte ta sönder ryggen. MIn idé är att om jag gör det hyfsat långsamt så orkar jag längre. Ändå så svettas man som en gris när man jobbar med veden. Ett litet gratis träningspass.

 3. jejja says:

  superfin! har en naken lampskärm här hemma, får nog härmas lite och klä den i lite trasor….. så mycket finare än bara ett skelett!

 4. redoityo says:

  Åh! Toksnygg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s