Ufo cyberjunta 15 oktober

Premiär!!! Japp! Ett litet gäng tappra juntamedlemmar har landat eller är på god väg att landa ufon på denna jord! Såååå trevligt och jag tackar så mycket för er medverkan! Själv tror jag inte att jag hade tagit itu med att avsluta påbörjade arbeten, om det inte vore för denna, i god mening, lite halvknäppa idé.

Nåväl, först ut är Handarbete & pyssel som för övrigt vet hur man myspyser på liten boyta. Här hann startskottet knappt lämna pipan innan ett inspirerande inlägg var färdigt. Vilken rivstart! Och inte stannade det vid bara ett enda projekt.. nä, det blev faktiskt flera stycken..  se och lär:

 

Nästa på tur är Susanne. Hos henne tycks flitens lampa ha lyst över det ena broderiet efter det andra denna höst.. eller började lampan i själva verket lysa långt tidigare? Ja, döm själva!

 

Och Borgmästaren då, som inte bara är en god mor utan också är påhittig som tusan och därtill testar det mesta i pysselväg i inspirerande inlägg..? Jo, nog hade även hon tursamt ett ufo på sitt samvete..

 

Miris då? Hon som ger sig hän och brukar utforska ämnen mer på djupet, i stället för att smådutta, släppa och omgående gå vidare.. nu senast i ämnet snoddar.. Vad har hon satt sin nyligen upphittade virkkrok i för ufo då? Gåtans lösning finner du så klart hos henne.

 

Jag själv då? Visst kirrade även jag att förädla lite rymdskrot. Det bidde ett par pulsvärmare.

vristvärmare

 

Och nu då? Jo, fortsättning följer.. Jag kommer snart att släppa ett nytt inlägg till vilket men kan länka egna ufoinlägg fram till 15 november.

Ufo Cyberjunta är öppen för alla pysslande handarbetare (med en blogg). Vill du veta mer? Klicka på bilden nedan.

ufo

Advertisements
This entry was posted in UFO cyberjunta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s