Ett filtarmband med broderier

Jo, nog tog väl även jag mej till Symässan häromsistens, närmare bestämt på fredagen, och såg slantarna lyfta uppsluppet från konto och ficka. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag än upparbetar mitt register av självbehärskning innan.. Nä, så fort första tåspetsen nuddar mässgolvet öppnas ett såll i dygdens rustning. Fattning och sans börjar så smått sippra ut och i kombo med alla lockelser kan det bara gå åt ett håll..

Men, men.. nu har jag i alla fall bestämt mig för att innan nästa besök i syndens näste, om ett år (jag går bara på hösten), så måste jag i alla fall ha avverkat allt, eller åtminstone det mesta av alla inköp från tidigare besök! Punkt slut!! Nu jävlar!

Här är således en liten start på ett framtida årslångt knaprande på mitt uppdämda lager av handarbetsmaterial:

filtarmbandEtt armband av filt, brodyr, pärlor, en knapp och en hälla av simpelt resår.

Ha en fin helg!

Advertisements
This entry was posted in Armband, Filt and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ett filtarmband med broderier

 1. Vilket fantastiskt fint armband! En spännande kombination. Och den där knappen är ju het bedårande fin!

 2. Miri says:

  Håller med föregående talare! Ser ut som medeltida brodyrkonst. Jo du, det är tur jag bor för långt bort för att gå på symässan – när frestelserna blir för många och man en gång öppnat börsen, så är alla goda föresatser snabbt fördärvade. Hur gick det med den där logotyptävlingen förresten? Vinnaren skulle presenteras den 26/10 och dom har inte ens skrivit nåt om det på sin facebook, det är dåligt tycker jag.

  • lopplisa says:

   Tackar! Jo, du ibland kan avstånd vara bra! 🙂 Ja, jag har då inte hört något om logotyptävlingen, men jag antar självfallet att den som vann redan blivit kontaktad. Alltså har jag räknat ut mej själv.. så det blir till att harva på befintlig maskin (som egentligen hör till dottern) 🙂

 3. Annika GW says:

  Snyggt! Låter härligt att gå på symässa och få frossa i allt fint som finns. Hoppas den kommer till Göteborg också någon gång. / Annika

 4. Therese says:

  Så vakkert!

  Jeg tror man skal unne seg slike sprekk, og du tryller jo frem de lekreste ting. Jeg har forsøkt å legge igjen hilsen på vesken før, men fikk bare feilmelding. Håper denne går gjennom 🙂 Uansett, kjempefin veske! Flott at du fikk satt den i stand.

 5. Pysselfarmor says:

  Vilket fint armband! Håller med att det har en touch av medeltid.

  Syfestivalen gick jag på i många år, men jag började tycka att det var ungefär detsamma hela tiden så jag har inte varit där på ett par år. Mycket symaskiner, quiltning, scrapping, pärlor mm som jag inte alls är intresserad av. Å andra sidan har jag också mycket i mitt lager som jag måste “knapra på” ;-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s