Ufo cyberjunta januari

ufo-15-januariNa-Nu Na-Nu,

Så var då slutet kommet för Ufo cyberjuntan som pågått sedan september/oktobersnåret. Tack till alla magiker som deltog!! Utan era länkade bidrag hade ju projektet valsat runt i cyberrymden som en avdankad satellit utan riktning eller innehåll. Jo, jo och himla tråkigt hade det förstås varit att bara lyssna till studsen från egna rymdekon, bland ofärdiga alster. Det har varit himla skoj att ha haft gott sällskap på resan och att ha fått ta del av era samlade bedrifter! Och det ska gudarna veta, att gamla ufon kan te sig svårfångade som gammelgäddor. Så det här med ufon är ingalunda småpotatis i handarbetsvärlden!! Jäkligt bra jobbat kumpaner!

Låt oss då se vad som undkommit NASA:s radar den här gången:

Hos Handarbete & Pyssel stickas det på, på flera projekt parallellt i sann ufoanda. Här avslöjas en prima idé som gör gott om/i både lår och garngömma. Och samtidigt som en maska läggs till en annan, grunnas det på själva slutfinishen. Det kallar jag simultankapacitet och mod!

————–

Kikar man in hos Alicia får man visdomsord på vägen. Här väger dramatiken och tungsinnet definitivt lätt med broderat finlir! Lyllo hennes brorsa säger jag bara..

————–

Sedan förra cyberjuntan har Susanne ömsat bloggskinn och bytt namn på sin blogg. Jo, och det pågående väskprojektet av bland annat jeansåterbruk har utvecklats ytterligare. Garnkonst var ordet!

————–

Nä, inte kunde väl Handarbete & Pyssel avhålla sig från att avsluta ett ufo till (och det tackar jag för!). Ett förtrollat tyg visar sig vara människans näst bästa vän och ha flera goda egenskaper. Kan det möjligen vara uppbyggt av kameleontpigment?? Fint kuddfodral blev det i alla fall!

————–

Sist ut har vi Tyg och otyg. Jisses anamma! Det lär gå fyra gäddår per ett ufoår, så här har vi otvetydigt en finfin gammelgädda på 16 bast!! Fokus, uthållighet och gott sällskap verkar ha gjort susen och snart är bragden bärgad! Och vilken lyckans ost den där Frallan!!!!

————–

Japp! Det var alles! Vem vet? Kanske återuppstår cyberjuntan igen någon gång. Tack!

PS

I förra inlägget framgår alla som deltagit under hela hösten

Advertisements
This entry was posted in UFO cyberjunta. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ufo cyberjunta januari

 1. Tack för en trevlig utmaning! Hoppas det ploppar upp fler hos dig fram i över.

 2. Tack för denna gång! 🙂
  Peppande att se alla andras bidrag!
  Ja, peppande även att bli färdig med några själv!
  Hoppas du har haft en finfin tid utomrikes!
  Trevlig helg!

 3. Det har varit en kul utmaning. Hann inte riktigt med denna omgång. TIden gick snabbare än man trott. Som vanligt.

 4. Freja says:

  Åhh, så roligt att se! Jag har legat lågt ett tag, men nu är pysslet på gång igen, hoppas så smått orka börja sy igen! Nu ska jag kolla in till de som var med den här gången!

 5. Katarina says:

  Har sett andras bidrag till ufo cyberjuntan och tyckt att det är en alldeles utomordentligt bra idé. Ufon finns det gott om men tiden har gått till att rensa och ordna inför en flytt. Nu skulle jag snart kunna hoppa på så jag hoppas att den återkommer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s