Semesterarmband

På söndag bär det av till varmare breddgrader! Tjoho! Sistaminutenlotten föll på Rhodos!

Semestern till ära, knåpade jag ihop ett armband efter eget “improviserat huvud”.

green-armbandst

Inget nickel så långt ögat når!! Bara garn, lädersnöre och loppisknapp.

Nöjdhetsfaktor: 10 av 10 möjliga!

/Pia

Advertisements
This entry was posted in Armband and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Semesterarmband

 1. Miri says:

  Snyggt! Ja, det är nog fler än du som dragit, eller önskat sej, till varmare breddgrader denna sommar. T.o.m. jag som inte är nån större anhängare av sol och värme, tycker att det varit en rent tragiskt bedrövlig sommar so far (återstår att se vad augusti kan erbjuda). Jag tycker uppriktigt synd om alla dom som hela vintern och våren sett fram emot sol och värme och så blir det bara regn och kyla. Men det förutspås ju att vi ska få en mini-istid inom femton år, så det är väl lika bra att vänja sej … eller flytta … Husen är kanske billiga i Grekland nu?

  • lopplisa says:

   Jag flyttar innan dess!! Är himla sugen på Uruguay, men vet inget om ekonomin just där. Hahaha.. egentligen skulle här bilas i Europa, men i sista stund räknade någon clever ut att vi skulle tillbringa en vecka av två i bilen. Nu blir det istället Rhodos i två veckor! Men jag får väl ta med något att sätta händerna i.. ön är tydligen inte större än Öland!

   • Miri says:

    Jag har ett gott öga till Uruguay också – ett land som har gått åt rätt håll på många sätt. Och inte minst har dom haft en härligt annorlunda president de senaste åren – José Mujica – bland annat donerade han 90% av sin lön till välgörenhet. Fast han har avgått nu, tyvärr, men han är ju 80 så han kan väl vara värd att gå i pension.

   • lopplisa says:

    Jovisst! Fler sådana politiker!! Jag har varit i Argentina en hel del ggr, som längst i 9 månader. Ja, okej.. den gången kändes det mot slutet som om man var “en el culo del mundo”. Vinter i Rosario… har aldrig frusit så mycket som då. Såååå fuktigt och dystert!! Montevideo är nog roligare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s