Till er alla..

godjulnyytJapp! Det är redan julmatskoma av tredje graden här hemma!! Hur ska man orka med mer käk och gottiga saker under helgerna??

Advertisements
Image | This entry was posted in Decoupage. Bookmark the permalink.

9 Responses to Till er alla..

 1. Miri says:

  God Jul på dej, Lopplisa! Märklig tradition det där, att man ska äta ihjäl sej till jul. Nuförtiden kan man ju göra det när som helst på året, menar jag. Hoppas du överlever i alla fall!

  • lopplisa says:

   Jovars! Försöker äta slut på rester av glatta livet!! 🙂 Annars måste jag säga att jag har haft det trevligt!! Vann dessutom tillsammans med syrran när vi spelade “Kan du ta en hint” på självaste julafton.

 2. retrorganic says:

  🙂 Tack, ja vi har sju barn så det blir en del klappar under granen 🙂 Det ser nog mer ut med eftersom vi har en minigran haha. Mat är gott och en gång om året vräker vi i oss. God fortsättning till er och kul att du kikade in!

 3. sofia says:

  God fortsättning! Vi kom in i matkoma igår kväll och har varit kvar där sedan dess. Att man är så mätt att man inte orkar ta sig upp från soffan gör det å andra sidan lättare att sånt med alla halvdåliga filmer på tv…

 4. God fortsättning! Tack för den fina omtanken på min blogg som har fallit lite skym undan… Det är svårt att hinna med att blogga på 2 ställen. I år har jag kommit på att julmaten inte är så specielt god. Den är ju fullproppad med salt. Det är nog därför magen skriker efter godis. Det måste ju vara balans nere i magen med pH värdet för att må bra.

 5. Sandra says:

  Haha vilken underbar bild 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s