Jeanskasse – ett återbruk till

Nä, nu fick jag äntligen fart och gjorde klart en jeanskasse av återbrukade bitar, från tidigare före detta, loppade jeansben!

jeanskasserombDet enda som är nyköpt är öljetter, sytråd och den vita fickdragkedjan som sitter inuti (Btw..himla nöjd med fickor av det här slaget… typ 2 i 1). Så den större dragkedjan är således även den återbruk, inköpt på second hand med tydliga sprätttrådssnuttar från ett tidigare liv. 🙂

jeanskasserombblixt

Och jo, jag satte dit en flärp i varje sida av blixtlåset.

jeanskasseromb2

Framsida…

jeanskassebak

.. och baksida.

Förutom skor är ju väskor en stor passion, så en väska till gör förstås ingen skada! 🙂 Den är ju dessutom prima att kånka hem matvaror i.

Tidigare jeansåterbrukade “bärtyg” ser du här:

Ha det gott!

 

Advertisements
This entry was posted in Återbruk, jeansåterbruk, Jeanstyg, Väskor and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Jeanskasse – ett återbruk till

  1. Någonsin funderat på att ge ut en bok med titeln “1000 sätt att återbruka jeans”? Om inte borde du ta dig en allvarlig funderare på det. Din uppfinningsrikedom är magnifik. Snart ser vi väl en cykel inlindad i jeans? Fortsätt överraska med jeansens möjligheter!

  2. Miri says:

    Perfekt! Och kassar/väskor kan man aldrig få för många av. Väskan är ju mänsklighetens viktigaste uppfinning – om inte någon smart kvinna i tidernas begynnelse kommit på detta redskap, skulle vi fortfarande bo i grottor, om vi ens överlevt. Visserligen skulle väl den här planeten mått bättre då vi inte kunnat ägna oss åt överkonsumtion, men … jag skulle nog bli ganska less om jag suttit i en grotta och tuggat på närområdets utbud av rötter och nötter i väntan på att mannen möjligen skulle komma hem med en mullvad till middag … Och tygkassar är ju i alla fall hundra gånger bättre och snyggare än plastdito!

  3. Grahnslöjd says:

    Vilken fantastiskt fin väska! Jeanstyg är så snyggt och när det dessutom är återbrukat är det ju ännu bättre! Har en halv flyttkartong med jeansbitar jag fått som jag verkligen borde börja använda snart, blir så inspirerad av allt ditt fina återbruk!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s